За нас

КООПЕРАЦИЯ ЗА ТРУДОУСТРОЕНИ ЧЕРНОМОРКА

“Ние не само произвеждаме дрехи, ние доставяме радост на децата и спокойствие на майките”

Кооперация Черноморка е създадена през 1950 година в гр.Бургас. Основна цел на кооперацията е да осигурява работа на хората с увреждания в града и региона. Основната дейност на Черноморка е производство на бебешки и детски облекла за деца от 0 до 8 години. Мениджъри, дизайнери и работници създават детска мода, която е удобна, практична и ергономична. Облеклата са с оригинален дизайн и неизменно високо качество, отговарящо на изискванията на международните стандарти. Изработени са от 100 % естествени материали, екологически чисти, лесни за употреба и трайни при експлоатация. Кооперацията разполага с мощности за поемане на изпълнение на специални клиентски поръчки.
Спечелила е пет златни медала на Международния панаир на потребителски стоки и технологии в гр.Пловдив през 2004, 2006, 2008 и 2010г.

Кооперация Черноморка извършва и книговезки услуги: подвързване по класически начин на дипломи, държавен вестник, учебници, счетоводни документи, журнали, книги, списания, архив; направа на папки, менюта, удостоверения; каширане; биговане; рязане на картон и др.


За нас За нас За нас